Socialgrafie

Social media agency

Ben jij een ondernemer maar heb je geen tijd om je social media kanalen op orde te houden? Of heb je er wel tijd voor, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Socialgrafie is een social media agency en we willen jou graag helpen met het boosten van je social media kanalen!

We werken van begin tot eind om ervoor te zorgen dat jouw merk, bedrijf of producten meer gaan opvallen bij de juiste doelgroep.  Je ontvangt professionele content, het enige dat jij hoeft te doen is het online zetten! Hoe simpel is dat?

Wil je mee informatie? Neem contact met ons op òf bekijk de social media kanalen.

Opstartfase

In de opstartfase worden je social media kanalen gescand op verbeteringen, samen maken we een social media plan. Wat willen jij met het boosten van jouw socials gaan bereiken? Deze vraag staat in de opstartfase centraal.

Na een grondige scan gaan we aan de slag met het aanpassen van de instellingen, hierbij schakelen we bijvoorbeeld over naar een professioneel account en verwijderen we onnodige informatie.
Daarna kunnen we samen content gaan creëren!

Laten we beginnen!

Content is King!

Soorten content die je zou moeten posten!

Er zijn verschillende typen content die je op verschillende manieren in kunt zetten. Deze 4 typen content helpen je bij het creëren van content:

Entertainment

Entertain je volgers door iets over jezelf of je team te vertellen, deel bijvoorbeeld grappige of waardevolle inzichten.

Inspiratie

Veel mensen volgen iemand omdat ze geïnspireerd willen raken, gebruik daarom deze manier om je volgers te inspireren en ze iets bij te brengen na het zien van jouw content.

Promotie

Vergeet niet je product of dienst te promoten. Zorg ervoor dat je hier de juiste balans in vindt. Maak bijvoorbeeld gebruik van de 80-20 regel. 80% waarde en 20% promotie. 

Educatie

Deel gratis waarde met je volgers, je kunt het beste 50% van je content hierover delen. Dit kunnen bijvoorbeeld tips, weetjes, handige hacks of leuke opdrachten zijn. Ben je een kledingwinkel? Laat zien hoe je het beste een outfit kan stylen voor een bootdagje.

Zie je dit nou allemaal staan en denk je, waar moet ik gaan beginnen? Socialgrafie staat voor jou klaar om alles uit handen te nemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

error: De inhoud van deze site is door auteursrecht beschermd
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!