Over Ilse de Laat

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Ilse de Laat, 21 jaar oud en ik woon in Weert.

"Mijn naam is Ilse de Laat, (31-03-2002) en ik sta te springen als ik weer mag gaan fotograferen. Als je mij een dag zonder social media gebruik betrapt, is dat een foto waard. Mijn rechterduim is een topsporter, dankzij alle kilometers die ik dagelijks afleg op de socials.

Ik ben een échte gen-z’er die is opgegroeid in de tijd van social media. Je vindt mij niet alleen achter mijn telefoon, maar ook op prachtige bruiloften, in het bos of in diverse kinderkamers als fotograaf. Want dat doe ik natuurlijk met mijn GROTE passie voor fotografie, ik kan hier al mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt. Ik heb een liefde voor licht. Mijn stijl van fotograferen zou ik dan ook omschrijven als puur, warm en liefdevol.

Buiten het fotograferen volg ik de studie Communicatie en ben ik me momenteel aan het verdiepen in Advertising (de reclamewereld). Het bedenken/creëren van campagnes en op commando creatief zijn, mijn hart maakt een sprongetje.

Wat ik het mooiste vind aan het fotograferen: de omgang met mijn klanten en het vast leggen van hun eigen persoonlijkheid tijdens bijzondere momenten.

Ilse de Laat Fotografie Weert

Ben je op zoek naar een enthousiaste fotograaf voor tijdens jouw bruiloft, event, zwangerschap, kraamtijd óf een fotoshoot met je familie/gezin? Neem dan snel contact op!

Tot snel!

error: De inhoud van deze site is door auteursrecht beschermd
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!