Fotograaf Weert - Limburg

fotoweert

Ilse de Laat is een enthousiaste fotograaf in Weert (Limburg) en geeft je onvergetelijke momenten of belevingen op een unieke manier weer met haar passie voor fotografie.

Ilse is de leukste fotograaf van Weert

Bij het fotograferen tijdens onze fotoshoots in Weert/Limburg kan iedereen in een ongedwongen sfeer zichzelf zijn. Je zult genieten van dit foto moment met je vrienden, familie of alleen. Bij Ilse de Laat in Weert kijk je met plezier terug op dit moment.

Iedereen is bij Ilse welkom, jong, oud of zelfs op de foto met je huisdier zoals bijvoorbeeld een hond of een kat. Ik sta voor je klaar om van jouw fotoshoot een feest te maken!

Limburgse Specialisme in Fotografie

In de afgelopen periode heb ik me vooral gespecialiseerd in het fotograferen van bady’s en kinderen. Dit kan voordelig tijdens een Newborn shoot of Kids shoot. Ook leg ik graag speciale momenten zoals een zwangerschap vast op een unieke manier en in een eigen stijl. Als fotograaf in Weert zorg ik altijd voor een juiste sfeer, bij mij aan huis, in je eigen woning of directe omgeving in Weert.

Doe een fotograaf cadeau!

Een origineel geschenk om te geven is een cadeaubon voor een fotoshoot. Hierbij kun je denken aan een leuk geboortegeschenk zoals een Newbornshoot op locatie in Weert.

Zakelijke & bedrijfsfotograaf in Weert

Of het nu gaat om een zakelijke portretfoto, een bedrijfsreportage of het vastleggen van een personeelsfeest, ook hierbij kan je me inhuren als fotograaf. Tevens kun je bij mij terecht voor productfotografie.

Fotografie en beeldbewerking

Nadat we een fotoshoot hebben gedaan, ga ik als fotograaf in Weert Limburg digitaal aan de slag met het bewerken van de foto’s. Op deze manier kan ik de foto’s voorzien van een unieke filter en de foto’s tot in de perfectie optimaliseren zodat je altijd de beste kwaliteit ontvangt.

Yvonne

Voor de 2e keer een fotoshoot bij Ilse, dit keer een gezinsshoot in de bossen. Weer super blij met het eindresultaat! Ilse heeft weer alle tijd genomen om veel mooie en verschillende foto’s vast te leggen.

L. van de venne

Ilse heeft prachtige foto’s gemaakt als voorbereiding voor de communie van onze dochter.
Ilse is erg enthousiast en denkt goed mee.
Ze nam echt de tijd en stelt iedereen op zijn of haar gemak.

Rens Broods (Weert)

Als cadeau een newborn shoot gekregen bij Ilse als fotograaf.
Wat een top service wegens verbouwing bood ze aan om
de foto’s bij haar thuis te maken met een geweldig resultaat. 

Renske

Ik heb bij Ilse een shoot gehad voor mijn beautysalon.
Ik ben erg blij met het eindresultaat en zou zeker nog eens met Ilse willen shooten.
Ook heb ik de foto’s heel snel ontvangen.

Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!