Familie / gezinshoot

Iets wat na afloop altijd wordt gezegd: “Dat moeten we echt vaker doen”

De welbekende fotoshoot met je gezin of familie. Vooral de ouders en opa’s en oma’s zijn geliefd, het is dé foto die in de kamer komt te hangen als herinnering voor altijd. Een familie veranderd met de jaren, iedereen wordt ouder en er komen nieuwe familieleden bij.

Ilse de Laat Fotografie legt jullie familie graag ongedwongen vast op een mooie buitenlocatie in omgeving Weert. De shoot duurt +/- 60 minuten waarin we in elke gewenste samenstelling foto’s kunnen maken. Bij Ilse is er daarom ook géén limiet voor het aantal personen.

Na afloop ontvang je de hele set uitgezochte foto’s bewerkt en zonder watermerk.

Gezinsshoot

Wil jij graag je eigen gezin laten fotograferen en foto's ontvangen die je voor altijd kan bewaren? Ilse legt graag de unieke band binnen een gezin vast tijdens een fotoshoot met het gezin. Ik kom bij jullie thuis langs of we zoeken een mooie buiten locatie in omgeving Weert.

Een gezinsshoot duurt +/- 60 minuten waarin we samen een mooie reeks foto’s shooten. Spontaan en ongedwongen, gewoon zoals jullie zijn.

Neem contact met mij op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden en boek nu een fotoshoot met je gehele gezin bij Ilse de Laat fotografie in Weert!

error: De inhoud van deze site is door auteursrecht beschermd
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!