Reviews

Lees hier de ervaringen van klanten met Ilse de Laat Fotografie. Je kunt hier tevens je eigen ervaring delen.

Rens Broods

Als cadeau een newbornshoot gekregen bij Ilse. Wat een top service wegens verbouwing bood ze aan om de foto’s bij haar thuis te maken met een geweldig resultaat. Super kwaliteit en foto’s om verliefd op te worden.
Ilse hartelijk bedankt!!

Renske

Ik heb bij Ilse een shoot gehad voor mijn beautysalon.
Ik ben erg blij met het eindresultaat en zou zeker nog eens met Ilse willen shooten.
Ook heb ik de foto’s heel snel ontvangen.
Dankjewel!

Jaimy

Mijn vriend en ik hebben met mijn schoonzus en haar vriend een fotoshoot gedaan bij Ilse. In het bos net voor zonsondergang, wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Door haar vriendelijke, eerlijke en rustige houding voelde we ons al snel op ons gemak!

Petra

Ken Ilse als vriendin van mijn neef. Fotoshoot gedaan met hond! Supergoed gelukt. Ilse is rustig en staat open voor alle ideeën en wensen. Denkt mee en geeft feedback. Vervolgens lijntekening laten maken als cadeau. Met lijstje.. Ook dat viel erg in de smaak. Is een prachtig persoonlijk geschenk voor elke gelegenheid!
Ilse: je bent een beginner in het vak maar nu al een topper... Heel veel suc6❤️

Daniël

Ik heb Ilse benaderd om nieuwe portret foto’s te maken voor mijn Hobby als DJ. Ik kon super snel terecht en ze heeft prachtige foto’s gemaakt. Een heleboel foto’s waaruit ik kon kiezen. Daarna vroeg ze of ik nog iets gefinetuned wou hebben in Photoshop. Dit liet ze heel makkelijk zien hoe dat werkte. Binnen een week mocht ik een 25 tal foto’s ontvangen. Allemaal top! Ilse bedankt .

Chantal

Wij hebben gekozen om de newborn shoot bij Ilse thuis te doen. Ze heeft een ontzettend mooie kamer waar we foto’s gingen maken. Ze stelde ons en onze kleine direct op ons gemak. Ze heeft heel veel geduld en heeft ons geweldig mooie foto’s bezorgd.

Romy

Zeer tevreden over onze lijntekening. Snel en echt realistisch, bedankt Ilse!

Peter

Ilse nam de tijd en de ruimte tijdens de newbornshoot. Ze stelde alle betrokkenen erg op het gemak. Fijn dat dit aan huis kan! We konden de foto’s snel bewonderen! We zijn erg blij met de foto’s.

Marlon, Sven en Sam

Ilse is bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot.
Met veel aandacht en geduld heeft ze ons prachtig vast weten te leggen. Onze kleine man was klaarwakker, en dat heeft Ilse heel mooi vast weten te leggen met oog voor detail.

Linda Vereijken

Ilse is een gezellige en rustige meid waar je je bij het fotograferen erg op je gemak voelt, zeker een aanrader!

Max

Beste Ilse,

Bedankt voor de mooie foto's van onze gezinsshoot. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Anne

Wij hebben een gezinsshoot op locatie gehad samen met Ilse. We werden goed aangestuurd en de kinderen voelde zich al snel op hun gemak. Na afloop hebben we mooie foto's mogen ontvangen, waar we erg dankbaar voor zijn!

De kinderen vonden het jammer dat Ilse weer moest gaan! Thuis vroegen ze wanneer we haar weer zouden zien.

Schrijf een Review

63 + 4 =
error: De inhoud van deze site is door auteursrecht beschermd
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!