reviews

fotoweert

Lees hier de ervaringen van klanten met Ilse de Laat Fotografie. Je kunt hier tevens je eigen ervaring delen.

Daniël

Ik heb Ilse benaderd om nieuwe portret foto’s te maken voor mijn Hobby als DJ. Ik kon super snel terecht en ze heeft prachtige foto’s gemaakt. Een heleboel foto’s waaruit ik kon kiezen. Daarna vroeg ze of ik nog iets gefinetuned wou hebben in Photoshop. Dit liet ze heel makkelijk zien hoe dat werkte. Binnen een week mocht ik een 25 tal foto’s ontvangen. Allemaal top! Ilse bedankt .

Chantal

Wij hebben gekozen om de newborn shoot bij Ilse thuis te doen. Ze heeft een ontzettend mooie kamer waar we foto’s gingen maken. Ze stelde ons en onze kleine direct op ons gemak. Ze heeft heel veel geduld en heeft ons geweldig mooie foto’s bezorgd.

Romy

Zeer tevreden over onze lijntekening. Snel en echt realistisch, bedankt Ilse!

Peter

Ilse nam de tijd en de ruimte tijdens de newbornshoot. Ze stelde alle betrokkenen erg op het gemak. Fijn dat dit aan huis kan! We konden de foto’s snel bewonderen! We zijn erg blij met de foto’s.

Marlon, Sven en Sam

Ilse is bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot.
Met veel aandacht en geduld heeft ze ons prachtig vast weten te leggen. Onze kleine man was klaarwakker, en dat heeft Ilse heel mooi vast weten te leggen met oog voor detail.

Linda Vereijken

Ilse is een gezellige en rustige meid waar je je bij het fotograferen erg op je gemak voelt, zeker een aanrader!

Max

Beste Ilse,

Bedankt voor de mooie foto's van onze gezinsshoot. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Anne

Wij hebben een gezinsshoot op locatie gehad samen met Ilse. We werden goed aangestuurd en de kinderen voelde zich al snel op hun gemak. Na afloop hebben we mooie foto's mogen ontvangen, waar we erg dankbaar voor zijn!

De kinderen vonden het jammer dat Ilse weer moest gaan! Thuis vroegen ze wanneer we haar weer zouden zien.

Stephany

Wij hebben thuis een fotoshoot gehad met Ilse en wat was dat leuk! Een shoot met een tweeling van 1 jaar kan een hele uitdaging zijn, maar Ilse entertainde en zong erop los om de meisjes op hun gemak te stellen en ze kwamen al snel los!

Prachtige foto's!

Laila

Super leuke newborn shoot gehad aan huis. De begeleiding tijdens de fotoshoot is heel goed! Met natuurlijk een prachtig resultaat!

Sanne

Het resultaat van de foto's is prachtig! Het voelt vertrouwd en ik zou Ilse zeker aanraden als je een fotograaf nodig hebt!

Ilse bedankt!

Sharon

Wij hebben een gezinsshoot gehad aan huis met Ilse. Binnen en buiten heeft ze prachtige foto's gemaakt. De meiden hadden er geen zin in maar dat is op geen een foto terug te zien. Ilse knipt ze op het juiste moment!

Bedankt!

Renske

Een hele fijne, rustige, meewerkende fotograaf die heel geduldig is en open staat voor eigen inbreng. Ideaal dus voor Newborn fotografie en ze komt ook nog eens op locatie!

Yvonne

Super blij met de foto's van de Newborn shoot die Ilse gemaakt heeft. Ze heeft echt ruim de tijd genomen en had super veel geduld met onze dochters.

Myrthe

Ik heb een super fijne portret shoot met Ilse gehad. Ik was super zenuwachtig omdat het voor mij best een stap was. Maar door de open houding en de rust die Ilse uitstraalde, waren de zenuwen zo weg.

Claire Deben

Bedankt voor de geweldige foto's! Je hebt ons gezinnetje precies vastgelegd zoals we zijn en dat komt mede doordat je rustig de tijd nam. Door stap voor stap je ideeën te benoemen vond iedereen het een leuke dag!

Shifra

Als cadeau mocht ik samen met mijn beste vriendin een fotoshoot doen bij Ilse. Een super leuk cadeau! Wat was het een leuke middag! Uiteindelijk super mooie foto's mogen ontvangen. Wat een top eindresultaat!

Dankjewel lieve Ilse voor de mooie foto's!

Stephany

Een gezellige en ongedwongen sfeer, zo fijn. We zijn super blij met de foto's van onze meisjes. We raden Ilse zeker aan voor een gezellige shoot waarbij het resultaat super is!

Schrijf hier je review :

74 + 4 =
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!