reviews

fotoweert

Lees hier de ervaringen van klanten met Ilse de Laat Fotografie. Je kunt hier tevens je eigen ervaring delen.

Marijke

Ilse heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Met veel geduld, aandacht en zonder aanwezig te zijn heeft ze onze dag fantastisch vast gelegd!

Roos van Melick

Een prachtige lijntekening ontvangen, precies hoe ik het had gevraagd en wat ik voor ogen had! Super leuk om cadeau te geven, heel erg blij mee! Zeker een aanrader 🙂

Saskia

We hebben een familieshoot met 13 personen bij Ilse gedaan. De foto’s zijn prachtig. Ilse is makkelijk te bereiken en de communicatie verliep heel soepel. De foto’s zijn prachtig geworden, alles was mogelijk, alléén, als gezin, de nichtjes, de broers en zussen. De locatie in het bos was prachtig.
We zijn erg blij met het eindresultaat.

Kelsey

Ilse heeft voor mij een lijntekening gemaakt. Gemakkelijk gecommuniceerd via Whatsapp. Nadat ze de lijntekening af had, vroeg Ilse of ik tevreden was. Een aantal details heeft Ilse vervolgens voor mij aangepast. Ze bleef mee denken en heeft hem afgeleverd hoe ik hem voor mij zag. Enorm tevreden! Nogmaals bedankt, Ilse!

Anne

We hebben foto's laten maken voor de verjaardag van onze moeder, ze is 80 jaar geworden. Ilse gaat goed te werk en geeft fijne aanwijzingen tijdens de shoot. Ook stelt ze de kinderen gerust en toont ze veel geduld.

Mijn moeder werd emotioneel bij het in ontvangst nemen van de foto's. Zoals ze zei 'Ik heb nog nooit zo een mooi cadeau gekregen'. Ilse bedankt dat je ons precies zo hebt vastgelegd zoals we zijn!

Elles

Ilse heeft een mooie gezinsfotoshoot bij ons thuis gedaan en we zijn super tevreden over het resultaat. Ze deed dit op een fijne ontspannen manier en wist ook heel goed om te gaan met onze kindjes. Heel erg bedankt Ilse! We weten je te vinden in de toekomst.

Joëlle Daemen

Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad en zijn ontzettend blij met de mooie foto’s, precies hoe wij het in gedachten hadden! Lieve Ilse, heel erg bedankt voor de mooie foto’s!

Bianca

Ilse heeft voor mij drie prachtige lijntekeningen gemaakt. Ik ben daar zo blij mee. Echt het perfecte cadeau dat ik weg kan geven nu.
De tekeningen zijn met uiterste zorg gemaakt en ze zijn zo waardevol.
Dank je wel, Ilse! Ik weet je zeker te vinden als ik nog zo'n prachtige tekening wil en ik zal je absoluut aanraden.

Melissa

Met Ilse een leuke fotoshoot gedaan in Thorn, als cadeau voor pap en mam hun 25jarig huwelijk. De foto's waren snel binnen en het resultaat was erg mooi!

Sandra

We hebben met het hele gezin (mijn ouders, broer en familie en mijn familie) foto's laten maken in het bos. De foto's zijn erg mooi geworden. Ilse nam uitgebreid de tijd om alle foto's en combinaties te maken die we graag wilden. We hebben veel foto's ontvangen, in kleur en zwart-wit. De foto's zijn heel mooi geworden en we zijn dan ook erg blij met het resultaat!

Heesakkers Beauty

Fijne en leuke samenwerking gehad met Ilse.

Had voor mijn website met spoed een fotograaf nodig en Ilse heeft mij super geholpen. Ze is goed in haar vak en duidelijke. Heeft ook echt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Ja, is haar ook nog gelukt met een prachtig eind resultaat! Zeer te vrede. Aanrader!

Yvonne

Voor de 2e keer een fotoshoot bij Ilse, dit keer een gezinsshoot in de bossen. Weer super blij met het eindresultaat! Ilse heeft weer alle tijd genomen om veel mooie en verschillende foto's vast te leggen.

L. van de venne

Ilse heeft prachtige foto's gemaakt als voorbereiding voor de communie van onze dochter. Ilse is erg enthousiast en denkt goed mee. Ze nam echt de tijd en stelt iedereen op zijn of haar gemak.
Het resultaat is geweldig, zoveel mooie foto's om uit te kiezen. Wij zijn super tevreden!

Yvonne

Voor de 2e keer een fotoshoot bij Ilse, dit keer een gezinsshoot in de bossen. Weer super blij met het eindresultaat! Ilse heeft weer alle tijd genomen om veel mooie en verschillende foto's vast te leggen.

Rens Broods

Als cadeau een newbornshoot gekregen bij Ilse. Wat een top service wegens verbouwing bood ze aan om de foto’s bij haar thuis te maken met een geweldig resultaat. Super kwaliteit en foto’s om verliefd op te worden.
Ilse hartelijk bedankt!!

Renske

Ik heb bij Ilse een shoot gehad voor mijn beautysalon.
Ik ben erg blij met het eindresultaat en zou zeker nog eens met Ilse willen shooten.
Ook heb ik de foto’s heel snel ontvangen.
Dankjewel!

Jaimy

Mijn vriend en ik hebben met mijn schoonzus en haar vriend een fotoshoot gedaan bij Ilse. In het bos net voor zonsondergang, wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Door haar vriendelijke, eerlijke en rustige houding voelde we ons al snel op ons gemak! ?

Petra

Ken Ilse als vriendin van mijn neef. Fotoshoot gedaan met hond! Supergoed gelukt. Ilse is rustig en staat open voor alle ideeën en wensen. Denkt mee en geeft feedback. Vervolgens lijntekening laten maken als cadeau. Met lijstje.. Ook dat viel erg in de smaak. Is een prachtig persoonlijk geschenk voor elke gelegenheid!
Ilse: je bent een beginner in het vak maar nu al een topper... Heel veel suc6❤️

Schrijf hier je review :

64 + 4 =
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!