reviews

fotoweert

Lees hier de ervaringen van klanten met Ilse de Laat Fotografie. Je kunt hier tevens je eigen ervaring delen.

Shenna en Kylie

Wij hebben een fotoshoot gedaan met Ilse in het bos in Weert. We waren met 2 gezinnen met in totaal 4 kinderen. Ilse nam uitgebreid de tijd en kwam met goeie suggesties! Ze ging leuk om met de kinderen waaronder 2 baby’s. Wat waren we blij verrast toen we de foto’s ontvangen, heel blij met het eindresultaat! De foto’s zijn niet te geposeerd en lekker spontaan wat erg leuk heeft uitgepakt, zeker bij de kids! Een dikke aanrader dus!

Ruud, Annemiek en Elise

Ilse heeft onze mooiste hoogtepunten van 2022 vastgelegd tijdens verschillende momenten. Wij hebben Ilse gevraagd voor onze bruiloft (inclusief feestavond), zwangerschapsshoot en uiteindelijk een newbornshoot. En wauw, wat een resultaten! Wij zijn zo ontzettend blij met de gemaakte foto's door Ilse, precies zoals wij het voor ogen hadden; lekker spontaan en geen "stijve" foto's. Daarbij is Ilse een schat en stelt je ontzettend fijn op je gemak waardoor het geen ongemakkelijke momenten oplevert.
Wij zijn super tevreden over Ilse en komen zeker bij haar terug voor volgende hoogtepunten.
Ilse, nogmaals heel erg bedankt 🤍

Familie Uuldriks

Wij zijn allemaal super blij met de foto’s van de familieshoot! Er zit er eigenlijk helemaal geen tussen die we niet leuk vinden, nogmaals heel erg bedankt voor de leuke shoot en de leuke foto’s namens ons allemaal.

Iboya en Johan

We hebben bij Ilse een zwangerschaps shoot gedaan! De foto’s zijn boven verwachting mooi geworden!
Ilse is spontaan en doet precies wat wij ook in onze gedachten hadden. Na afloop vraagt ze of wij nog wensen hadden wat betreft foto’s die er nog niet gemaakt waren en deze maakt ze dan alsnog.

Bedankt voor de fijne ochtend en de mooie foto’s!

Familie Deben

Ilse heeft ons gezin (6 volwassene en 4 kids) in de leeftijd van 1 tot 66 jaar op de foto gezet op een mooie zonnige dag in het bos. Ze neemt de tijd en heeft verschillende ideeën. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Frank & Aylin

Wij hebben Ilse benaderd voor het vastleggen van onze trouwdag, na een prettig kennismakingsgesprek heeft ze onze bruiloft prachtig vastgelegd precies zoals we voor ogen hadden.

Ze is spontaan, enthousiast en ontzettend gedreven. Wat was het een verassing dat we nog geen 24 uur later al een filmpje van onze bruiloft kregen. Prachtig!!

Ilse nogmaals super bedankt!

Kurvers

Voor de eerste keer een shoot gepland bij Ilse. Makkelijke communicatie via whatsapp. De fotoshoot was super fijn, Ilse weet precies hoe ze in moet spelen op kleine babytjes en neemt alle tijd. Wij hebben dit echt als super ervaren, als klap op de vuurpijl kregen we ook nog eens 2 dagen later alle foto's. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar bij Ilse!

Petra

Door omstandigheden nog geen fotograaf voor onze dag. Ilse reageerde heel snel en maakte tijd voor ons!
Ze heeft prachtige foto’s gemaakt!

Simone

We zijn zeer tevreden over de fotoshoot! Ze stelt iedereen op het gemak en nam ruim de tijd. Mooie ideeën voor baby foto's te maken. Zijn heel blij met de gemaakte foto's en zou het iedereen aanraden.

Nicky

Hele leuke en goede shoot gehad met Ilse. Foto’s die heel natuurlijk zijn en echt het juiste laten zien. Fijn is het contact met Ilse tijdens de shoot maar ook zeker ervoor en erna. Super resultaat, blij mee!

Céline

Ik ben erg blij met de foto's van Ilse voor mijn brandshoot. Ze dacht super mee voor diverse opties en kleurencombinaties, waardoor het een hele vloeiende ervaring was. Ook waren de foto's snel bewerkt en gedeeld. Dank je wel!

Leon en Ilse

De fotoshoot van ons gezin was heel leuk om mee te maken en de foto's zijn prachtig geworden. Onvergetelijke herinneringen voor later. Dankjewel.

Loes

Ontzettend blij met de fotoshoot van Ilse. Prachtige foto's heeft ze gemaakt, met alle geduld tijdens de shoot. Ze stelde ons meteen op ons gemak. We hopen over een paar jaar weer Ilse te mogen vragen.

Loes

Ontzettend blij met de newbornshoot van Ilse bij ons thuis. Prachtige foto's heeft ze gemaakt, met alle geduld tijdens de fotoshoot. Ze stelde ons meteen op ons gemak. We hopen over een paar jaar weer Ilse te mogen vragen.

Farah

Fijne service ! De lijntekening was erg snel klaar en netjes afgewerkt. Leuk om in te lijsten! ?⭐️

Marloes

Als vaderdag cadeau voor mijn vriend heb ik twee prachtige lijntekeningen mogen ontvangen! Ze hebben een mooi plekje gekregen in ons huis en we zijn er heel blij mee. Ilse is snel, flexibel en levert precies op wat ik voor ogen had.

Ruud en Annemiek

Ilse heeft onze trouwdag perfect weten vast te leggen! De fotoshoot op eigen gekozen locatie is prachtig, precies zoals wij het zelf hadden aangegeven "gewoon, geen statige trouwfoto's" nou, dat is zeker gelukt! In de avond is Ilse aanwezig geweest op onze feestavond om ook hier weer prachtige foto's te maken, waar veel aandacht is geschonken aan details en spontaniteit in de foto's. Wij zijn super tevreden!!
Dankjewel lieve Ilse, we kijken uit naar onze zwangerschapsshoot en newbornshoot samen met jou!

Rachel

Ilse heeft bij ons thuis prachtige foto’s gemaakt van ons gezin en pasgeboren baby. Wat een talent en skills heeft ze. Ze is rustig, vriendelijk en stelt iedereen op zijn gemak. Ook alle communicatie voor, tijdens en na de fotoshoot verliep zeer prettig en professioneel. De foto’s kregen we snel na de fotoshoot. Heel fijn.

Schrijf hier je review :

73 + 8 =
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!