reviews

fotoweert

Lees hier de ervaringen van klanten met Ilse de Laat Fotografie.
Je kunt hier tevens je eigen ervaring delen.

Loes

Ontzettend blij met de fotoshoot van Ilse. Prachtige foto’s heeft ze gemaakt, met alle geduld tijdens de shoot. Ze stelde ons meteen op ons gemak. We hopen over een paar jaar weer Ilse te mogen vragen.

Loes

Ontzettend blij met de newbornshoot van Ilse bij ons thuis. Prachtige foto’s heeft ze gemaakt, met alle geduld tijdens de fotoshoot. Ze stelde ons meteen op ons gemak. We hopen over een paar jaar weer Ilse te mogen vragen.

Farah

Fijne service ! De lijntekening was erg snel klaar en netjes afgewerkt. Leuk om in te lijsten! 😍⭐️

Marloes

Als vaderdag cadeau voor mijn vriend heb ik twee prachtige lijntekeningen mogen ontvangen! Ze hebben een mooi plekje gekregen in ons huis en we zijn er heel blij mee. Ilse is snel, flexibel en levert precies op wat ik voor ogen had.

Ruud en Annemiek

Ilse heeft onze trouwdag perfect weten vast te leggen! De fotoshoot op eigen gekozen locatie is prachtig, precies zoals wij het zelf hadden aangegeven “gewoon, geen statige trouwfoto’s” nou, dat is zeker gelukt! In de avond is Ilse aanwezig geweest op onze feestavond om ook hier weer prachtige foto’s te maken, waar veel aandacht is geschonken aan details en spontaniteit in de foto’s. Wij zijn super tevreden!!
Dankjewel lieve Ilse, we kijken uit naar onze zwangerschapsshoot en newbornshoot samen met jou!

Rachel

Ilse heeft bij ons thuis prachtige foto’s gemaakt van ons gezin en pasgeboren baby. Wat een talent en skills heeft ze. Ze is rustig, vriendelijk en stelt iedereen op zijn gemak. Ook alle communicatie voor, tijdens en na de fotoshoot verliep zeer prettig en professioneel. De foto’s kregen we snel na de fotoshoot. Heel fijn.

Marijke

Ilse heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft. Met veel geduld, aandacht en zonder aanwezig te zijn heeft ze onze dag fantastisch vast gelegd!

Roos van Melick

Een prachtige lijntekening ontvangen, precies hoe ik het had gevraagd en wat ik voor ogen had! Super leuk om cadeau te geven, heel erg blij mee! Zeker een aanrader 🙂

Saskia

We hebben een familieshoot met 13 personen bij Ilse gedaan. De foto’s zijn prachtig. Ilse is makkelijk te bereiken en de communicatie verliep heel soepel. De foto’s zijn prachtig geworden, alles was mogelijk, alléén, als gezin, de nichtjes, de broers en zussen. De locatie in het bos was prachtig.
We zijn erg blij met het eindresultaat.

Kelsey

Ilse heeft voor mij een lijntekening gemaakt. Gemakkelijk gecommuniceerd via Whatsapp. Nadat ze de lijntekening af had, vroeg Ilse of ik tevreden was. Een aantal details heeft Ilse vervolgens voor mij aangepast. Ze bleef mee denken en heeft hem afgeleverd hoe ik hem voor mij zag. Enorm tevreden! Nogmaals bedankt, Ilse!

Anne

We hebben foto’s laten maken voor de verjaardag van onze moeder, ze is 80 jaar geworden. Ilse gaat goed te werk en geeft fijne aanwijzingen tijdens de shoot. Ook stelt ze de kinderen gerust en toont ze veel geduld.

Mijn moeder werd emotioneel bij het in ontvangst nemen van de foto’s. Zoals ze zei ‘Ik heb nog nooit zo een mooi cadeau gekregen’. Ilse bedankt dat je ons precies zo hebt vastgelegd zoals we zijn!

Elles

Ilse heeft een mooie gezinsfotoshoot bij ons thuis gedaan en we zijn super tevreden over het resultaat. Ze deed dit op een fijne ontspannen manier en wist ook heel goed om te gaan met onze kindjes. Heel erg bedankt Ilse! We weten je te vinden in de toekomst.

Joëlle Daemen

Wij hebben een super leuke fotoshoot gehad en zijn ontzettend blij met de mooie foto’s, precies hoe wij het in gedachten hadden! Lieve Ilse, heel erg bedankt voor de mooie foto’s!

Bianca

Ilse heeft voor mij drie prachtige lijntekeningen gemaakt. Ik ben daar zo blij mee. Echt het perfecte cadeau dat ik weg kan geven nu.
De tekeningen zijn met uiterste zorg gemaakt en ze zijn zo waardevol.
Dank je wel, Ilse! Ik weet je zeker te vinden als ik nog zo’n prachtige tekening wil en ik zal je absoluut aanraden.

Melissa

Met Ilse een leuke fotoshoot gedaan in Thorn, als cadeau voor pap en mam hun 25jarig huwelijk. De foto’s waren snel binnen en het resultaat was erg mooi!

Sandra

We hebben met het hele gezin (mijn ouders, broer en familie en mijn familie) foto’s laten maken in het bos. De foto’s zijn erg mooi geworden. Ilse nam uitgebreid de tijd om alle foto’s en combinaties te maken die we graag wilden. We hebben veel foto’s ontvangen, in kleur en zwart-wit. De foto’s zijn heel mooi geworden en we zijn dan ook erg blij met het resultaat!

Heesakkers Beauty

Fijne en leuke samenwerking gehad met Ilse.

Had voor mijn website met spoed een fotograaf nodig en Ilse heeft mij super geholpen. Ze is goed in haar vak en duidelijke. Heeft ook echt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Ja, is haar ook nog gelukt met een prachtig eind resultaat! Zeer te vrede. Aanrader!

Yvonne

Voor de 2e keer een fotoshoot bij Ilse, dit keer een gezinsshoot in de bossen. Weer super blij met het eindresultaat! Ilse heeft weer alle tijd genomen om veel mooie en verschillende foto’s vast te leggen.

L. van de venne

Ilse heeft prachtige foto’s gemaakt als voorbereiding voor de communie van onze dochter. Ilse is erg enthousiast en denkt goed mee. Ze nam echt de tijd en stelt iedereen op zijn of haar gemak.
Het resultaat is geweldig, zoveel mooie foto’s om uit te kiezen. Wij zijn super tevreden!

Yvonne

Voor de 2e keer een fotoshoot bij Ilse, dit keer een gezinsshoot in de bossen. Weer super blij met het eindresultaat! Ilse heeft weer alle tijd genomen om veel mooie en verschillende foto’s vast te leggen.

Rens Broods

Als cadeau een newbornshoot gekregen bij Ilse. Wat een top service wegens verbouwing bood ze aan om de foto’s bij haar thuis te maken met een geweldig resultaat. Super kwaliteit en foto’s om verliefd op te worden.
Ilse hartelijk bedankt!!

Renske

Ik heb bij Ilse een shoot gehad voor mijn beautysalon.
Ik ben erg blij met het eindresultaat en zou zeker nog eens met Ilse willen shooten.
Ook heb ik de foto’s heel snel ontvangen.
Dankjewel!

Jaimy

Mijn vriend en ik hebben met mijn schoonzus en haar vriend een fotoshoot gedaan bij Ilse. In het bos net voor zonsondergang, wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Door haar vriendelijke, eerlijke en rustige houding voelde we ons al snel op ons gemak! 😍

Petra

Ken Ilse als vriendin van mijn neef. Fotoshoot gedaan met hond! Supergoed gelukt. Ilse is rustig en staat open voor alle ideeën en wensen. Denkt mee en geeft feedback. Vervolgens lijntekening laten maken als cadeau. Met lijstje.. Ook dat viel erg in de smaak. Is een prachtig persoonlijk geschenk voor elke gelegenheid!
Ilse: je bent een beginner in het vak maar nu al een topper… Heel veel suc6❤️

Daniël

Ik heb Ilse benaderd om nieuwe portret foto’s te maken voor mijn Hobby als DJ. Ik kon super snel terecht en ze heeft prachtige foto’s gemaakt. Een heleboel foto’s waaruit ik kon kiezen. Daarna vroeg ze of ik nog iets gefinetuned wou hebben in Photoshop. Dit liet ze heel makkelijk zien hoe dat werkte. Binnen een week mocht ik een 25 tal foto’s ontvangen. Allemaal top! Ilse bedankt .

Chantal

Wij hebben gekozen om de newborn shoot bij Ilse thuis te doen. Ze heeft een ontzettend mooie kamer waar we foto’s gingen maken. Ze stelde ons en onze kleine direct op ons gemak. Ze heeft heel veel geduld en heeft ons geweldig mooie foto’s bezorgd.

Romy

Zeer tevreden over onze lijntekening. Snel en echt realistisch, bedankt Ilse!

Peter

Ilse nam de tijd en de ruimte tijdens de newbornshoot. Ze stelde alle betrokkenen erg op het gemak. Fijn dat dit aan huis kan! We konden de foto’s snel bewonderen! We zijn erg blij met de foto’s.

Marlon, Sven en Sam

Ilse is bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot.
Met veel aandacht en geduld heeft ze ons prachtig vast weten te leggen. Onze kleine man was klaarwakker, en dat heeft Ilse heel mooi vast weten te leggen met oog voor detail.

Linda Vereijken

Ilse is een gezellige en rustige meid waar je je bij het fotograferen erg op je gemak voelt, zeker een aanrader!

Max

Beste Ilse,

Bedankt voor de mooie foto’s van onze gezinsshoot. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Anne

Wij hebben een gezinsshoot op locatie gehad samen met Ilse. We werden goed aangestuurd en de kinderen voelde zich al snel op hun gemak. Na afloop hebben we mooie foto’s mogen ontvangen, waar we erg dankbaar voor zijn!

De kinderen vonden het jammer dat Ilse weer moest gaan! Thuis vroegen ze wanneer we haar weer zouden zien.

Stephany

Wij hebben thuis een fotoshoot gehad met Ilse en wat was dat leuk! Een shoot met een tweeling van 1 jaar kan een hele uitdaging zijn, maar Ilse entertainde en zong erop los om de meisjes op hun gemak te stellen en ze kwamen al snel los!

Prachtige foto’s!

Laila

Super leuke newborn shoot gehad aan huis. De begeleiding tijdens de fotoshoot is heel goed! Met natuurlijk een prachtig resultaat!

Sanne

Het resultaat van de foto’s is prachtig! Het voelt vertrouwd en ik zou Ilse zeker aanraden als je een fotograaf nodig hebt!

Ilse bedankt!

Sharon

Wij hebben een gezinsshoot gehad aan huis met Ilse. Binnen en buiten heeft ze prachtige foto’s gemaakt. De meiden hadden er geen zin in maar dat is op geen een foto terug te zien. Ilse knipt ze op het juiste moment!

Bedankt!

Renske

Een hele fijne, rustige, meewerkende fotograaf die heel geduldig is en open staat voor eigen inbreng. Ideaal dus voor Newborn fotografie en ze komt ook nog eens op locatie!

Yvonne

Super blij met de foto’s van de Newborn shoot die Ilse gemaakt heeft. Ze heeft echt ruim de tijd genomen en had super veel geduld met onze dochters.

Myrthe

Ik heb een super fijne portret shoot met Ilse gehad. Ik was super zenuwachtig omdat het voor mij best een stap was. Maar door de open houding en de rust die Ilse uitstraalde, waren de zenuwen zo weg.

Claire Deben

Bedankt voor de geweldige foto’s! Je hebt ons gezinnetje precies vastgelegd zoals we zijn en dat komt mede doordat je rustig de tijd nam. Door stap voor stap je ideeën te benoemen vond iedereen het een leuke dag!

Shifra

Als cadeau mocht ik samen met mijn beste vriendin een fotoshoot doen bij Ilse. Een super leuk cadeau! Wat was het een leuke middag! Uiteindelijk super mooie foto’s mogen ontvangen. Wat een top eindresultaat!

Dankjewel lieve Ilse voor de mooie foto’s!

Stephany

Een gezellige en ongedwongen sfeer, zo fijn. We zijn super blij met de foto’s van onze meisjes. We raden Ilse zeker aan voor een gezellige shoot waarbij het resultaat super is!

Renske

We hebben een erg leuke en fijne fotoshoot gehad. Ilse is heel geduldig geweest met ons kleine meid(en) en we hebben hele mooie foto’s mogen ontvangen ondanks dat onze meid(en) niet altijd wilde meewerken.

Schrijf hier je review :

67 + 2 =
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!