Reviews

Lees hier de ervaringen van klanten met Ilse de Laat Fotografie. Je kunt hier tevens je eigen ervaring delen.

Chantal

Ondertussen heb ik al meerdere fotoshoots bij Ilse gedaan, we komen graag met enthousiasme weer voor de lens wetende dat we weer de mooiste foto's gaan ontvangen. Ilse is aan te raden voor zowel foto's in het bos als op je bruiloft, ze gaat onopvallend te werk waardoor ze vele spontane momenten wist vast te leggen.

Daarbij is ze die dag niet alleen de fotograaf, maar ook een helpende hand waarin je merkt dat ze veel ervaring heeft.

Ilse bedankt!

Paul & Carlijn

Ilse heeft ons huwelijk vastgelegd en wij zijn erg tevreden met het resultaat.
De communicatie was prettig, er werd goed meegedacht van tevoren en met onze wensen werd rekening gehouden. Het resultaat is top en de foto's laten ons de dag weer helemaal herbeleven. We hebben ze ook snel ontvangen en het is een mooie mix geworden van kleurenfoto's en een aantal in zwart-wit. We raden Ilse dan ook zeker aan!

Cindy & fam.

Onze ervaring met Ilse is prettig! Ze heeft oog voor detail en ze gaat leuk om met de kinderen. Foto’s zijn zoals gewenst! Bedankt Ilse.

Léon & Patricia

Wij zijn super blij met de prachtige trouwfoto’s die Ilse heeft gemaakt. Het filmpje was ook fantastisch en super snel klaar. We zijn meer dan tevreden en heel blij dat we voor Ilse hebben gekozen.

Peggy Figaroa

Wij hadden een familie fotoshoot cadeau gedaan aan onze ouders en Ilse nam alle tijd en had veel geduld met onze pubers ook! Het was gezellig, leuk en spontaan. De foto’s zijn erg mooi geworden en we hebben erg genoten van de foto shoot en de resultaten erna!

Astrid & Mark

Wij zijn erg blij met Ilse als fotograaf voor ons huwelijk!

De communicatie vooraf en nadien verliep erg prettig en persoonlijk. En superfijn dat we de foto's al zo snel mochten ontvangen.

We kunnen maar niet stoppen met kijken naar de foto's en beleefden heel veel "oh ja" momentjes toen we de foto's de eerste keer zagen. Er was maar 1 nadeel: wij bekeken de foto's 's avonds laat voor het eerst en konden daardoor niet meer slapen, omdat we de dag weer helemaal opnieuw beleefden en de foto's wel 4x opnieuw bekeken hebben. Lieve Ilse, dank voor deze mooie herbeleving!

Familie Stroek

De foto's die Ilse heeft gemaakt op onze bruiloft, zijn precies geworden zoals we gehoopt hadden; ze vertellen het verhaal van onze dag. Hierdoor kunnen we nog heel vaak onze dag herbeleven, dus nogmaals bedankt Ilse!

Charlotte

Mijn allereerste shoot ooit bij Ilse gehad. Ze begeleidt je er fijn door heen en is heel creatief. Over de foto’s kan ik maar een ding zeggen: prach-tig. Ontzettend blij dat ik dit heb gedaan, dankjewel voor alles!

Verdonkschot

Wij hebben het contact met Ilse als prettig ervaren. Door het voorgesprek waren de verwachtingen duidelijk. Tijdens onze trouwdag hebben we haar aanwezigheid nagenoeg niet gemerkt en zijn ook heel blij met de mooie foto’s van deze dag!

Jegers

Het geduld en de rust van Ilse hebben wij als prettig ervaren. Als kersverse ouders in een nieuwe gezinssituatie is het in de eerste weken nogal hectisch en loopt het vaak anders als gepland.

Ilse had de rust en nam te tijd voor ieder in het gezin. Daarnaast heeft ze ons vast kunnen leggen zoals we zijn, ongedwongen en heel ‘gewoon’.

Wij zijn blij met het eindresultaat en laten de foto’s vol trots aan iedereen zien!

Evy en Maurice

Beste Ilse, super bedankt voor de prachtige foto's die je van ons hebt gemaakt tijdens ons huwelijk!

We vinden ze echt super mooi! Daarnaast was je prettig aanwezig tijdens onze trouwdag, je nam initiatief en had veel ideeën over het maken van de foto's. Je gaf aan hoe we moesten gaan staan en was fantastisch met de kids! Dankjewel!

Maurice & Evy

Familie lemmers

We hadden een fotoshoot kado gekregen van de kinderen we zijn na het bos geweest waar Ilse ruimschoots de tijd voor ons nam en goed advies gaf. We zijn zeer tevreden en zeker een aanrader voor een volgende fotoshoot.

Ilse bedankt

Schrijf een Review

50 + 7 =
error: De inhoud van deze site is door auteursrecht beschermd
Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help je graag verder bij al je vragen!